Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Σας προτείνουμε να ανοίξετε δωρεάν λογαρισασμό ώστε να είστε γνωστοί από το σύστημα για μελλοντική επικοινωνία μαζί σας.
Εάν εκφράσετε ενδιαφέρον για εγγραφή στο πρόγραμμα, στο σημείο εγγραφής θα πρέπει οπωσδήπιοτε να ανοίξετε ένα λογαρισμό και σας δίνεται και εκεί η ευκαιρία να το κάνετε.

Σεμινάριο

Σεμινάριο

Αυτοθεραπεία και Συνειδητότητα

Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για την ισορροπία του Ανθρώπου και για τον κόσμο που τον περιβάλλει.

Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D.

Το περιεχόμενο αυτού του σεμιναρίου, με περισσότερες απο 25 ώρες διδασκαλίας, είναι προιόν μιας εξελικτικής πορείας 40 ετών έρευνας σε διάφορα πεδία και 14 ετών διδασκαλίας στο εξωτερικό και στην Ελλάδα.

Α. Ανακαλύπτουμε τον πραγματικό μηχανισμό των ασθενειών και της ίασης.

Οι συνταρακτικές επιστημονικές ανακαλύψεις του δόκτωρα Χάμερ στις αρχές της δεκαετίας του '80, εμπλουτισμένες από πολλούς άλλους ιατρούς και ερευνητές, έχουν αποδειχθεί με ακρίβεια, χωρίς εξαίρεση, σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς. Αναδύεται η άρρηκτη αντιστοιχία μεταξύ ψυχισμού-σώματος-εγκεφάλου για κάθε συγκεκριμένη ανισορροπία μας, με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Μπορεί λοιπόν να ανακαλυφθεί η ψυχολογική πηγή κάθε ασθένειας, και η υγεία να επανέλθει. Βασικό ρόλο παίζουν όχι μόνο τα στρες της δικής μας ζωής, αλλά και εκείνα των γονέων μας και άλλων προγόνων μας. Αποδεικνύεται πώς είναι δυνατόν οι ερμηνείες, οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας για το κάθε τι (η προσωπική μας δηλαδή «πραγματικότητα») να μας κυβερνούν εν αγνοία μας.

Όσοι παρακολουθούν το σεμινάριο έχουν την ευκαιρία να θέτουν ερωτήσεις για προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα υγείας, που θα αποτελούν έτσι για αυτούς και πρακτικές εφαρμογές των θεμάτων που καλύπτονται στο σεμινάριο. Θα μπορούν να επικοινωνούν με τοιν εισηγητή μέσω email.
01

 

Β. Κατανοούμε τους απελευθερωτικούς νόμους για τη ζωή.

Ο δρόμος προς την Αλήθεια – Θεραπεία σημαίνει λοιπόν ανακάλυψη των αόρατων πιστεύω μας, και αυτό μας υποχρεώνει να κατανοήσουμε πρώτα, χάρη σε ανατρεπτικές επιστημονικές γνώσεις, την αληθινή φύση της πραγματικότητας για την Ζωή και τον Άνθρωπο, η οποία είναι πολύ διαφορετική από αυτή που μας κάνουν να πιστεύουμε. Πώς είναι δυνατόν το άυλο να επηρεάζει το υλικό ώστε να εξηγηθούν καθημερινά φαινόμενα, απίστευτα για το επίσημο σύστημα επιστημών, όπως:

  • Ο προγραμματισμός του εμβρύου από τις σκέψεις των γονέων και των προγόνων
  • Το φαινόμενο placebo
  • Η τηλεπάθεια
  • Η διαίσθηση
  • Η θεραπεία από απόσταση
  • Η μη τυχαιότητα των γεγονότων
  • Τα «θαύματα» ιάσεων
  • Όλες οι καταπληκτικές ικανότητες για ασφάλεια-επιβίωσή μας, που ονομάζουμε Αυτόνoμο Νευρικό Σύστημα (ΑΝΣ).
bg04

 

Γ. Κατανοούμε την πραγματκότητα για το Σύμπαν και την Ύλη.

Στην καθημερινότητά μας είμαστε υπερβολικά απορροφημένοι από τα γεγονότα και τα βιώματά μας, χωρίς να εστιάζουμε την προσοχή μας, έστω και φευγαλέα, στο άπειρα μεγάλο Σύμπαν που μας περιβάλλει, και το άπειρα μικρό της ύλης που μας αποτελεί. Είμαστε παγιδευμένοι στις λεπτομέρειες του Μεσόκοσμου όπου βρισκόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό όμως να γνωρίζουμε την μεγάλη εικόνα με τα πολύτιμα συμπεράσματα για την καθημερινότητά μας. Το Σύμπαν με την πολυπλοκότητά του και την αρμονία του επικυρώνει την μη τυχαιότητά του, και επομένως μας γεμίζει με δέος για την ευφυία που το διέπει. Τα ένδον της ύλης επιβεβαιώνουν την διπλή μας φύση, Σώμα και Πνεύμα, και ανοίγουν την επιστημονική πλέον πόρτα προς την πνευματικότητα.
bg06

 

Δ. Αντιλαμβανόμαστε βιωματικά την υφή της πραγματικής ταυτότητάς μας.

Αυτή η βαθύτερη και πληρέστερη κατανόηση της υγείας, και της Ζωής γενικότερα, μας οδηγεί υποχρεωτικά πέρα από την θεραπεία, προς την πνευματική μας εξέλιξη. Εστιάζουμε λοιπόν στον παρατηρητή μέσα μας και ανακαλύπτουμε το « Ποιος Είμαι » στο βάθος. Στερεώνεται μέσα μας η πεποίθηση για την βαθιά ενότητα όλων των πτυχών της ύπαρξής μας: «Σώμα - Ενέργεια - Ψυχισμός - Νόηση - Πνεύμα». Θα διαπιστώσουμε με ασκήσεις πως όλα τα θαυμαστά βιώματα του « εγώ », της προσωπικότητάς μας (με τις αισθήσεις, συναισθήματα και σκέψεις), είναι απλώς η κορυφή του παγόβουνου το οποίο είμαστε, δηλαδή το προγραμματισμένο με «πιστεύω» βιολογικό μας ρομπότ που έχει σαν απόλυτη προτεραιότητα του την επιβίωσή μας. Στην ουσία όμως, όλα βιώνονται για το μεγαλύτερο/εσωτερικότερο/ανώτερο « εγώ », τον παρατηρητή, την ενέργεια επίγνωσης μέσα μας. Αυτό συγκεντρώνει τις εμπειρίες και συγχρόνως διατηρεί άθικτη την αρχική τελειότητα της εμψύχωσής του.

Η συνειδητοποίηση αυτής της ενότητας μας θεραπεύει, διότι αλλάζει το βλέμμα μας για την ζωή και την πορεία μας μέσα σ’ αυτήν. Η αποτελεσματική μέθοδος της εσωτερικής συμφιλίωσης μεταξύ του « εγώ-προσωπικότητας-πιστεύω » και του « ΕΓΩ-επίγνωσης », θα ακολουθηθεί βιωματικά για να μας αποδείξει τον πλούτο της ταυτότητάς μας. Εκεί βρίσκονται οι διάφορες ποιότητες της επίγνωσής μας, οι οποίες είναι οι κινητήριες δυνάμεις για την αλλαγή ερμηνειών και την επαναφορά της αρμονίας/ίασής μας. Επιπλέον, εξηγούνται επιστημονικά οι αόρατες βάσεις, στις οποίες στηρίζονται πολλές ολιστικές θεραπευτικές προσεγγίσεις (ενεργειακές, ψυχολογικές, πνευματικές).
bg07

 

Ε. Ανακαλύπτουμε τα ανώτατα επίπεδα της Υπόστασής μας.

Σε αυτήν την τελική ευθεία του σεμιναρίου, θα οδηγηθούμε όχι μόνο πέρα από την Θεραπεία, αλλά και πέρα από την Συνειδητότητα! Με καινοτόμες επιστημονικές ανακαλύψεις, θα αναθεωρηθούν τα περιοριστικά «πιστεύω» των επιστημών που διαιωνίζονται επισήμως, πάνω στους βασικούς νόμους της Δημιουργίας, όπως η υφή του Χρόνου, της ύλης, της ενέργειας, της πληροφορίας με καινοτόμες επιστημονικές ανακαλύψεις. Θα αποκαλυφθούν έτσι ανώτερα ακόμη επίπεδα της συμπαντικής μας υπόστασης, πέρα από την ενσαρκωμένη μας πορεία. Επίπεδα που βρίσκονται συνεχώς σε επαφή και συνεργασία με το δικό μας επίπεδο. Θα αναδυθούν καθαρά τα θαυμαστά του Σύμπαντος, της θέσης μας σε αυτό και η πορεία της Ανθρωπότητας, και τούτο με απλό τρόπο, χωρίς να χρειάζεται η παραμικρή επιστημονική κατάρτιση.
 
bg08
Οι συμμετέχοντες έχουν επίσης την δυνατότητα, κατά την διάρκεια της παρακολούθησης του σεμιναρίου στο διαδίκτυο, να έρθουν σε προσωπική επαφή κατευθείαν με τον εισηγητή πάνω σε θέματα που τους απασχολούν ή απλά πάνω στην κατανόηση του περιεχομένου. Αυτή η ευκαιρία δίνεται σε κάθε μία από τις 54 ενότητες του σεμιναρίου.