Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Σας προτείνουμε να ανοίξετε δωρεάν λογαρισασμό ώστε να είστε γνωστοί από το σύστημα για μελλοντική επικοινωνία μαζί σας.
Εάν εκφράσετε ενδιαφέρον για εγγραφή στο πρόγραμμα, στο σημείο εγγραφής θα πρέπει οπωσδήπιοτε να ανοίξετε ένα λογαρισμό και σας δίνεται και εκεί η ευκαιρία να το κάνετε.

Σεμινάριο

Γ. Κατανοούμε την πραγματκότητα για το Σύμπαν και την Ύλη.

 
Στην καθημερινότητά μας είμαστε υπερβολικά απορροφημένοι από τα γεγονότα και τα βιώματά μας, χωρίς να εστιάζουμε την προσοχή μας, έστω και φευγαλέα, στο άπειρα μεγάλο Σύμπαν που μας περιβάλλει, και το άπειρα μικρό της ύλης που μας αποτελεί. Είμαστε παγιδευμένοι στις λεπτομέρειες του Μεσόκοσμου όπου βρισκόμαστε. Είναι πολύ σημαντικό όμως να γνωρίζουμε την μεγάλη εικόνα με τα πολύτιμα συμπεράσματα για την καθημερινότητά μας. Το Σύμπαν με την πολυπλοκότητά του και την αρμονία του επικυρώνει την μη τυχαιότητά του, και επομένως μας γεμίζει με δέος για την ευφυία που το διέπει. Τα ένδον της ύλης επιβεβαιώνουν την διπλή μας φύση, Σώμα και Πνεύμα, και ανοίγουν την επιστημονική πλέον πόρτα προς την πνευματικότητα.
k3
bg06