Ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας.

Σας προτείνουμε να ανοίξετε δωρεάν λογαρισασμό ώστε να είστε γνωστοί από το σύστημα για μελλοντική επικοινωνία μαζί σας.
Εάν εκφράσετε ενδιαφέρον για εγγραφή στο πρόγραμμα, στο σημείο εγγραφής θα πρέπει οπωσδήπιοτε να ανοίξετε ένα λογαρισμό και σας δίνεται και εκεί η ευκαιρία να το κάνετε.

Σεμινάριο

Σεμινάριο

Αυτοθεραπεία και Συνειδητότητα

Διεπιστημονική σύνθεση με καινοτόμες, ανατρεπτικές γνώσεις και εμπειρίες που ρίχνουν επιτέλους φως στην Αλήθεια για την ισορροπία του Ανθρώπου και για τον κόσμο που τον περιβάλλει.

Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D.

Το περιεχόμενο αυτού του σεμιναρίου, με περισσότερες απο 25 ώρες διδασκαλίας, είναι προιόν μιας εξελικτικής πορείας 12 ετών διδασκαλίας στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Τώρα διατίθεται στο πλατύτερο κοινό χάρη στις δυνατότητες του διαδικτύου.

Α. Ανακαλύπτουμε τον πραγματικό μηχανισμό των ασθενειών και της ίασης.

 
Οι συνταρακτικές επιστημονικές ανακαλύψεις του δόκτωρα Χάμερ στις αρχές της δεκαετίας του '80, εμπλουτισμένες από πολλούς άλλους ιατρούς και ερευνητές, έχουν αποδειχθεί με ακρίβεια, χωρίς εξαίρεση, σε εκατοντάδες χιλιάδες ασθενείς. Αναδύεται η άρρηκτη αντιστοιχία μεταξύ ψυχισμού-σώματος-εγκεφάλου για κάθε συγκεκριμένη ανισορροπία μας, με μία εξίσου συγκεκριμένη χροιά υπερφορτισμένης συναισθηματικής δυσαρμονίας μας. Μπορεί λοιπόν να ανακαλυφθεί η ψυχολογική πηγή κάθε ασθένειας, και η υγεία να επανέλθει. Βασικό ρόλο παίζουν όχι μόνο τα στρες της δικής μας ζωής, αλλά και εκείνα των γονέων μας και άλλων προγόνων μας. Αποδεικνύεται πώς είναι δυνατόν οι ερμηνείες, οι πεποιθήσεις, τα πιστεύω μας για το κάθε τι (η προσωπική μας δηλαδή «πραγματικότητα») να μας κυβερνούν εν αγνοία μας.

Όσοι παρακολουθούν το σεμινάριο έχουν την ευκαιρία να θέτουν ερωτήσεις για προσωπικά και οικογενειακά προβλήματα υγείας, που θα αποτελούν έτσι για αυτούς και πρακτικές εφαρμογές των θεμάτων που καλύπτονται στο σεμινάριο. Θα μπορούν να επικοινωνούν με τοιν εισηγητή μέσω email.
k1
bg03