Lifeforce8

Αυτοθεραπεία και Συνειδητότητα

Οδηγίες Χρήσης Σεμιναρίου

Για την παρακαλούθηση του σεμιναρίου, απατείται:

  1. Δημιουργία λογαριασμού χρήστη στην Ιστοσελίδα lifeforce8.com ή σύνδεση, αν έχετε ήδη δημιουργήσει έναν.
  2. Αίτηση συμμετοχής μέσω του λογαριασμού χρήστη σας από την αντίστοιχη φόρμα συμμετοχής στη σελίδα Συμμετοχή στο Σεμινάριο. Αφού αποστείλετε την αίτηση, θα ενημερωθείτε μέσω email από τον εισηγητή για την εξέλιξη της διαδικασίας. Παρακαλούμε ελέγχετε τα εισερχόμενα ή/και το φάκελο ανεπιθύμητων(spam) του e-mail σας για μήνυμα από το info@lifeforce8.com για τις απαραίτητες οδηγίες.
  3. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία έγκρισης της συμμετοχής στο σεμινάριο, τα 5 κεφάλαια του και οι ενότητες που το απαρτίζουν είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση.

Για την παρακολούθηση των κεφαλαίων και των ενοτήτων τους:

Εφόσον έχει γίνει έγκριση συμμετοχής στο σεμινάριο, τα κεφάλαια είναι διαθέσιμα για παρακολούθηση. Τα 5 κεφάλαια αποτελούνται από ενότητες, οι οποίες απαρτίζονται από το βίντεο της διάλεξης, μια περιγραφή σε μορφή κειμένου, το ηχητικό περιεχόμενο της διάλεξης, ατομικές σημειώσεις και μια φόρμα επικοινωνίας με τον εισηγητή.

Για να παρακολουθήσετε τις ενότητες, πρέπει να “εγγραφείτε” στο κεφάλαιο μέσω του κουμπιού “Θέλω να παρακολούθησω” βρίσκεται στα δεξιά της σελίδας του κάθε κεφαλαίου . Αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να ελέγχετε την πορεία σας ως προς την ολοκλήρωση του σεμιναρίου.

Έπειτα πατάτε “Ξεκινήστε να μαθαίνετε” για να ξεκινήσετε τις παρακολούθηση των κάθε ενοτήτων. Με την επιστροφή σας στη σελίδα, το κουμπί μετατρέπεται σε “Συνεχίστε να μαθαίνετε” και συνεχίζετε από την τελευταία ενότητα που ολοκληρώσατε.

Με την είσοδο σας σε μια ενότητα, έχετε πρόσβαση στο βίντεο της διάλεξης της, του οποίου η ολοκλήρωση παρακολούθησης αποτελεί και το κριτήριο για να θεωρηθεί ολοκληρωμένη. Μόλις δείτε ολόκληρο το βίντεο, η ενότητα τσεκάρεται με πράσινο «τικ» στο κυκλάκι δίπλα από τον τίτλο της. Αν προχωρήσετε σε επόμενη ή σε μια άλλη τυχαία ενότητα χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η διάλεξη, η ενότητα δε θεωρείται ολοκληρωμένη.

Επίσης, και όπως προαναφέρθηκε, σε κάθε ενότητα, πέρα από το βίντεο της διάλεξης, θα βρείτε:

  • Περιγραφή της διάλεξης: Μια σύντομη περιγραφή που αφορά τη θεματολογία που αναλύεται στην ενότητα.
  • Ηχητικό περιεχόμενο: Το ηχητικό περιεχόμενο του βίντεο. Σε κάποιους browser δίνεται και η δυνατότητα μεταφόρτωσης (download) σε μορφή mp3, ώστε να μπορείτε να το ακούσετε offline σε οποιαδήποτε συσκευή της αρεσκείας σας.
  • Σημείωση: Αυτό το κομμάτι σας δίνει την δυνατότητα να κρατήσετε σημειώσεις με βάση αυτά που σας ενδιαφέρουν, τις απορίες σας ή οτιδήποτε άλλο. Οι σημειώσεις είναι προσωπικές και αφορούν μόνο το δικό σας λογαριασμό. Για τη δική σας διευκόλυνση, οι σημειώσεις φαίνονται σε όλες τις ενότητες του κάθε κεφαλαίου. Για παράδειγμα, μπορείτε να γράψετε «Στην ενότητα 2 είχα απορία στο 15ο λεπτό της διάλεξης».
  • Φόρμα επικοινωνίας: Κάθε ενότητα έχει μια φόρμα επικοινωνίας με τον εισηγητή, που αφορά μόνο αυτή. Μπορείτε να στείλετε το μήνυμα σας και εκείνος θα απαντήσει σε εσάς μέσω email.

Επίσης παρέχεται ο Πίνακας Ελέγχου Χρήστη για τον έλεγχο των στοιχείων σας, της προόδου σας και άλλων πληροφοριών σχετικά με τον λογαριασμό σας.

Για οποιαδήποτε απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας. Ευχαριστούμε.

Scroll to Top