Lifeforce8

Δρ. Ιωάννης Αναστασίου, Ph.D.

Άρθρα Ι. Αναστασίου, Ph.D.

Τα τρία βασικά άρθρα παρακάτω παρουσιάσθηκαν, σαν ξεχωριστά ένθετα, στο περιοδικό Τρίτο Μάτι 2011 – 2012, στα χρόνια λίγο μετά την επιστροφή μου στην Ελλάδα, για να πληροφορηθεί το Ελληνικό κοινό πάνω στις γενικές γραμμές των θεμάτων που συνθέτουν τα σεμινάριά μου. Αποτελούν μία καλή αρχή για την μελέτη των φαινομένων της Ζωής και του Σύμπαντος μέσα από καινοτόμες επιστημονικές γνώσεις.

Πρόκειται για παρουσιάσεις και αναλύσεις των βασικών γνώσεων που συνιστούν το μεγαλύτερο μέρος των σεμιναρίων μου, δηλαδή (α) την Νέα Ιατρική του Δρ. Χάμερ, επαυξημένη με τα αποτελέσματα των ερευνών και άλλων επιστημόνων και (β) την Θεωρία της Διττότητας του Δρ. Garnier Malet πάνω στην δομή του Χρόνου και τις εφαρμογές στην ζωή μας και στην πνευματική μας εξέλιξη. Σε επόμενα χρόνια τα διήμερα σεμινάρια έγιναν τριήμερα για να παρουσιασθούν και πρακτικοί μέθοδοι λύσεων των ανισορροπιών μας καθώς και μεγαλύτερη έμφαση στο πνευματικό επίπεδο που είναι θεμελιώδες στην πορεία της επαναφοράς στην ισορροπία.
Ορισμένα άλλα στοιχεία έχουν γραφεί για το περιοδικό Yoga International, παρουσιάζοντας την σχέση με την φιλοσοφία της Yoga, και δεν έχουν εκδοθεί.

Scroll to Top